APEX Diamond Award Health Safety

KLM wins Diamond Award for Health Safety

KLM is beloond met de APEX Diamond Award Health Safety, powered by SimplyFlying. Dit laat zien dat we op het hoogste niveau de juiste maatregelen treffen om jou een zo veilig mogelijke reis te bieden op het gebied van gezondheid en veiligheid.

Gezondheid & hygiëne tijdens het reizen

APEX Health Safety (de Airline Passengers Experience Association) heeft als doel luchtvaartmaatschappijen aan te moedigen een proactieve rol op zich te nemen bij het veilig reizen en om zo een ​​gemeenschappelijke norm te creëren voor de gezondheid en hygiëne van passagiers tijdens het reizen. APEX Health Safety bepaalt de industriestandaard voor klantgerichte COVID-19-certificering. "Het is een lovenswaardige prestatie die zal worden erkend door uw klanten en die u zal positioneren als leider op het gebied van gezondheid en hygiëne", stelt het APEX-rapport.

Over APEX

APEX is 42 jaar geleden opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een gerenommeerde onderzoeks- en evaluatieorganisatie op het gebied van vliegtuigpassagierservaring. Toen de COVID-19-pandemie uitbrak, creëerde APEX de Health Safety Award. Onder andere Singapore Airlines en Qatar Airways hebben deze award inmiddels gewonnen.