Coronavirus: meestgestelde vragen

Sinds het uitbreken van het coronavirus (COVID-19) houden we de situatie nauwlettend in de gaten en doen we er alles aan om u te helpen met uw reisplannen. U vindt hier antwoorden op de meestgestelde vragen.

Laatst bijgewerkt: donderdag 28 juli 2021, 11:00 uur (Amsterdamse tijd)

Top 5 meestgestelde vragen

Vind uw antwoord per onderwerp

Op het vliegveld en aan boord

Bereid u voor op uw reis

Goed voorbereid op reis gaan is belangrijker dan ooit. Daarom willen we u graag goed begeleiden gedurende uw hele reis, zodat u vol vertrouwen met ons op pad kunt gaan.

Updates over reisroutes

Updates over reisroutes

De bestemmingen waarop we vliegen zijn de laatste tijd nogal aan verandering onderhevig. Bekijk daarom de laatste updates over onze reisroutes en vluchten die worden uitgevoerd door partnerluchtvaartmaatschappijen.

At the airport and on board

Reisvoorwaarden

Lees meer over of u een negatieve COVID-19-test nodig heeft en waar u zich kunt laten testen.

Teruggave van de kosten en reisvouchers

Terugbetalingen, vouchers en omboekingen

Wilt u een teruggave van de kosten, uw ticket omboeken of een reisvoucher aanvragen vanwege het coronavirus? Bekijk dan de meestgestelde vragen over dit onderwerp.

Omboeken en annulering

Omboeken en annuleren

Als u vanwege het coronavirus uw reisplannen moet wijzigen of zelfs moet annuleren, heeft u meerdere opties. Dit geldt ook als de luchtvaartmaatschappij uw reis heeft geannuleerd.

Huisdieren en alleenreizende kinderen

Huisdieren en alleenreizende kinderen

Reist uw kind voor het eerst alleen? Of neemt u uw huisdier mee op reis? Dan vindt u de antwoorden op deze meestgestelde vragen misschien interessant.

Flying Blue

Flying Blue

Welke impact heeft de pandemie op uw deelnemersniveau en wat gebeurt er met de geboekte reward tickets? We verzamelden de meest belangrijke informatie.

Image of laptop uploading documents

COVID-19 Doc Check

Met deze tool kunnen wij uw COVID-19 documenten van te voren checken. Upload de documenten op uw gemak thuis: een zorgeloze start van uw reis.

Neem contact op

Neem contact op

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.