Maaltijden in Business Class

Vliegt u in Business Class? Dan geniet u van een smakelijke maaltijd, bereid met verse ingrediënten en samengesteld door Nederlandse top chef-koks.

Coronavirus

Onze services aan boord zijn mogelijk aangepast om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan.

Vluchten binnen Europa

Is uw vlucht korter dan 2 uur? Dan serveren we verse sandwiches of een salade als hoofdgerecht, samen met een aperitief, biologische yoghurt en een toetje. Op de meeste, langere vluchten binnen Europa serveren we een 3-gangendiner. Dit diner bestaat uit een voorgerecht, een warm hoofdgerecht naar keuze en een toetje. U krijgt altijd een drankje bij de maaltijd, gevolgd door koffie of thee na het eten. U kunt ons cabinepersoneel altijd om een extra drankje vragen tijdens uw vlucht!

Business Class diner on a KLC flight

Intercontinentale vluchten 

Zodra iedereen gesetteld is, verwelkomen we u aan boord met een glaasje champagne of jus d’orange. We bieden u meer warme en koude dranken aan tijdens de vlucht. Ook krijgt u verschillende snacks aangeboden. Vraag ons cabinepersoneel gerust om een extra snack of drankje als u dat wilt.

Geniet van een diner dat samengesteld is door Nederlandse topchefs en bereid is met verse ingrediënten. Kies een koud voorgerecht of vegetarische soep en kies een hoofdgerecht, vergezeld door een goed glas wijn. Kies vervolgens uw favoriete toetje: een zoet dessert of een selectie kazen, geserveerd samen met een glas port of dessertwijn. Liever een warme drank? Na uw maaltijd serveren wij koffie en thee.

Op vluchten die vroeg in de ochtend aankomen, serveren wij ontbijt. U kunt kiezen uit een zoet of hartig ontbijt, samen met yoghurt, granola, verschillende soorten brood en fruit.

World Business Class appetizer

 Upgraden naar Business Class

Heeft u al een ticket geboekt in Economy Class maar wilt u toch wat extra comfort? Upgrade dan naar Business Class in Mijn Reis.