KLM Reisgids

SHANGHAI

China
16°C Nov.

Chinese tempels en moderne hoogbouw

Zin in een stedentrip naar een moderne stad met veel historie? Boek vliegtickets naar Shanghai en ontdek deze waanzinnige metropool. Schiet met 430 km per uur vanaf de luchthaven naar de stad in de Shanghai Maglev Train en bewonder de futuristische skyline. Het klassieke China vind je in de antiekwinkels van Dongtai Road of de Yuyuan-tuinen met het traditionele theehuis.

Beleef het oude China in een modern jasje

Hypermoderne hoogbouw staat in Shanghai naast eeuwenoude Chinese tempels. Aan de Bund vind je panden uit de Frans-koloniale tijd. Het symbool van modern Shanghai is de Oriental Pearl Tower. In de toren zijn diverse attracties te vinden, maar de belangrijkste is het weergaloze uitzicht over de stad. Shanghai is een ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een rondreis door China. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Shanghai!

Heerlijk eten en uitbundig dansen

Als de avond valt, komt Shanghai nog meer tot leven. Er zijn talloze restaurants met overheerlijke Chinese specialiteiten. In de oude stad zitten met name kleinschalige eetgelegenheden. Zoek je wat chiquers? Restaurants van hoge kwaliteit vind je aan de Bund, trendy rooftop bars hier bieden een prachtig uitzicht over de Huangpu-rivier en de glinsterende skyline van Shanghai.

Vliegtickets naar Shanghai voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Wanneer gaan

nov. gedeeltelijk bewolkte hemel 16°C
17%
dec. gedeeltelijk bewolkte hemel 10°C
16%
jan. gedeeltelijk bewolkte hemel 7°C
16%
feb. gedeeltelijk bewolkte hemel 9°C
21%
mrt. gedeeltelijk bewolkte hemel 12°C
23%
apr. gedeeltelijk bewolkte hemel 18°C
13%
mei gedeeltelijk bewolkte hemel 23°C
19%
jun. bewolkt 26°C
30%
jul. gedeeltelijk bewolkte hemel 30°C
35%
aug. gedeeltelijk bewolkte hemel 30°C
32%
sep. gedeeltelijk bewolkte hemel 26°C
23%
okt. gedeeltelijk bewolkte hemel 21°C
10%

Onze selectie voor u