SHANGHAI

China
28°C Jul.

Chinese tempels en moderne hoogbouw

Zin in een stedentrip naar een moderne stad met veel historie? Boek vliegtickets naar Shanghai en ontdek deze waanzinnige metropool. Schiet met 430 km per uur vanaf de luchthaven naar de stad in de Shanghai Maglev Train en bewonder de futuristische skyline. Het klassieke China vind je in de antiekwinkels van Dongtai Road of de Yuyuan-tuinen met het traditionele theehuis.

Beleef het oude China in een modern jasje

Hypermoderne hoogbouw staat in Shanghai naast eeuwenoude Chinese tempels. Aan de Bund vind je panden uit de Frans-koloniale tijd. Het symbool van modern Shanghai is de Oriental Pearl Tower. In de toren zijn diverse attracties te vinden, maar de belangrijkste is het weergaloze uitzicht over de stad. Shanghai is een ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een rondreis door China. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Shanghai!

Boek een vlucht naar Shanghai

Heerlijk eten en uitbundig dansen

Als de avond valt, komt Shanghai nog meer tot leven. Er zijn talloze restaurants met overheerlijke Chinese specialiteiten. In de oude stad zitten met name kleinschalige eetgelegenheden. Zoek je wat chiquers? Restaurants van hoge kwaliteit vind je aan de Bund, trendy rooftop bars hier bieden een prachtig uitzicht over de Huangpu-rivier en de glinsterende skyline van Shanghai.

Vliegtickets naar Shanghai voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
28°C
39%
aug.
28°C
35%
sep.
24°C
30%
okt.
20°C
13%
nov.
15°C
17%
dec.
8°C
10%
jan.
6°C
13%
feb.
7°C
25%
mrt.
11°C
23%
apr.
16°C
20%
mei
21°C
26%
jun.
24°C
40%

Onze selectie voor u