OSAKA

Japan
18°C Mei

Osaka: de keuken van Japan

Op zoek naar een gemoedelijke Japanse stad vol lekker eten? Boek vliegtickets naar Osaka en proef overheerlijk streetfood in Dotonbori, maak een wandeling naar Osaka Castle of ga terug in de tijd in Shinsekai. Voor het beste uitzicht neem je de futuristische lift in de Tsutenkaku-toren.

Culinair walhalla

Osaka staat in Japan bekend als “tenka no daidokoro” (de keuken van het land). In de wijk Dotonbori draait alles om eten. Geniet tussen knipperend neon van dé streetfood specialiteit van de stad: Takoyaki, balletjes gevuld met inktvis. Ook okonomiyaki, een soort pannenkoek, is een voorbeeld van typisch Osaka soulfood. Osaka is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Japan. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Osaka!

Boek een vlucht naar Osaka

Wijken met karakter

Iedere wijk in Osaka heeft zijn eigen karakter. Ga naar Umeda om nieuwe kleding te scoren en bezoek Nakazaki-cho voor hippe kunst. Ben je geïnteresseerd in de bijzondere stripfascinatie van Japanners? Zoek dan Den Den Town op. Hier vind je naast elektronicawinkels alles wat te maken heeft met anime, manga en games. Je kijkt je ogen uit!

Vliegtickets naar Osaka voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

mei
18°C
23%
jun.
22°C
30%
jul.
26°C
42%
aug.
28°C
32%
sep.
24°C
33%
okt.
18°C
23%
nov.
13°C
17%
dec.
7°C
13%
jan.
5°C
13%
feb.
6°C
18%
mrt.
9°C
26%
apr.
14°C
23%