NORWICH

United Kingdom
12°C Mei

Stad vol middeleeuwse schoonheid

Op zoek naar een mooie stedentrip? Boek vliegtickets naar Norwich en ga terug in de tijd in het Bridewell Museum of bezichtig tentoonstellingen in The Forum. Net buiten de stad kun je wandelen en varen in de Norfolk Broads. Natuurlijk kan ook een bezoek aan een van Norwichs oeroude pub niet uitblijven. Norwich is adembenemend mooi.

Reis terug in de tijd

Norwich staat vol middeleeuwse parels. De bekendste daarvan is het prachtige Norwich Castle, waar nu een museum zit met schilderijen, een natuurafdeling en archeologische vondsten uit het graafschap Norfolk. Ook een bezoek aan Norwich Cathedral is een aanrader. Vooral de 96 meter hoge toren van de Anglicaanse Kerk is indrukwekkend. Ook in Stranger's Hall en Dragon Hall lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Norwich is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Engeland. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Norwich!

Boek een vlucht naar Norwich

Shoppen in speciaalzaken

Norwich is een echte winkelstad. Vooral de kleinere straatjes zitten vol leuke, specialistische winkeltjes. Koop bijvoorbeeld je favoriete beer bij de Bear Shop in de charmante straat Elm Hill. Of proef verschillende soorten mosterd in Colman's Mustard Shop and Museum in The Royal Arcade, een prachtige Victoriaanse winkelpassage. Wil je liever even lekker uitwaaien? Ga dan een dagje naar het strand van Great Yarmouth.

Vliegtickets naar Norwich voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

mei
12°C
23%
jun.
15°C
27%
jul.
17°C
26%
aug.
17°C
26%
sep.
15°C
20%
okt.
12°C
26%
nov.
9°C
27%
dec.
6°C
26%
jan.
5°C
23%
feb.
5°C
25%
mrt.
7°C
19%
apr.
9°C
17%