Vliegtickets naar Portland, OR (PDX) vanaf

Best business class fares from Germany to Brazil

Brussel(BRU)
naarPortland, OR(PDX)

KLM vliegtickets Portland, OR

Samen met ons wereldwijde partnernetwerk bieden wij als KLM vluchten aan naar de luchthaven Portland International (PDX) in Portland, Oregon. We doen er alles aan om uw vlucht zo aangenaam mogelijk te maken. Eenmaal aan boord van een intercontinentale vlucht zult u zich geen moment vervelen met ons aanbod van meer dan 1.000 uur aan interactief entertainment op uw eigen beeldscherm. Uw vliegticket naar Portland boekt u bij KLM.

Topattracties in Portland

  • Het Oregon Museum of Science and Industry: in dit museum kunt u genieten van elkaar afwisselende shows, wetenschappelijke laboratoria, tochtjes in een echte onderzeeër en een planetarium.
  • Het Washington Park: een mooi 162 hectare groot park met onder andere een dierentuin en een rozentuin.
  • De Oregon Zoo: een dierentuin die is gespecialiseerd in het behoud van bepaalde diersoorten.
  • De Portland Japanese Garden: een tuin van 2,25 hectare met een mooie waterval, een gezellig theehuis en een prachtig uitzicht op de bergen.
  • Pittock Mansion: een interessant historisch museum dat zich met name richt op de lokale geschiedenis.

Mis niets van de schoonheid van Oregon met onze reisgids over Portland. Daarin vertellen we u alles over de mooiste attracties die u tijdens uw reis kunt bezoeken.

Wat is het beste vervoermiddel in Portland?

Portland kan het beste te voet worden verkend en is eigenlijk ook sneller dan rondrijden met de auto. In slechts 15 minuten kan men door het stadscentrum lopen. Als u graag wat sneller reist, kunt u ook een fiets huren. Als alternatief kunt u ook met de TriMet reizen die 4 lightraillijnen heeft die ongeveer om de 15 minuten door het centrum van Portland rijden.

Hoe is het weer in Portland?

Portland staat bekend om zijn saaie, natte weer, dus u moet uw waterdichte en warme kleding inpakken. De temperatuur in juli is gemiddeld 21 °C en dan is de kans op regenval relatief laag (volgens de normen van Portland!). Dit kan dan dus ook voor degenen die het liever wat warmer hebben de beste tijd van het jaar zijn om Portland te bezoeken. De temperaturen dalen in januari tot een kille -6 °C. In de winter kunt u ijs en sneeuw verwachten.

Het weer in Portland, OR

16 °Czondag15/05/2022
18 °Cmaandag16/05/2022
17 °Cdinsdag17/05/2022
9 °Cwoensdag18/05/2022
12 °Cdonderdag19/05/2022
17 °Cvrijdag20/05/2022
20 °Czaterdag21/05/2022
Aangeboden door: OpenWeatherMap.org

*Alle bedragen zijn in EUR. Belastingen en toeslagen zijn inbegrepen. Er zijn geen boekingskosten, maar u betaalt eventueel een betalingstoeslag. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van uw betaalmethode ziet u de totaalprijs.