Vliegtickets naar San José (SJO) vanaf

Uw vertrekpunt
Uw bestemming
fc-booking-date-selector-helper-text

KLM vliegtickets San José

Samen met ons wereldwijde partnernetwerk bieden wij als KLM altijd gunstige vluchten naar San José, met tickets naar de luchthaven Juan Santamaría International (SJO) in Costa Rica. Vergelijk onze voordelige tarieven en geniet van de Nederlandse gastvrijheid aan boord. Vliegt u intercontinentaal, dan zijn verfrissende drankjes, snacks en een heerlijke maaltijd inbegrepen. Boek uw vliegticket naar Costa Rica bij KLM.

KLM Bestemmingen: San José, Costa RicaTopattracties in San José

  • Het Mercado Central: een centrale markt met talloze verkopers die o.a. souvenirs en lokaal eten aanbieden.
  • De Poas Volcano: een van de vele vulkanen in Costa Rica waar u een kijkje kunt nemen in de krater.
  • Het Teatro Nacional: het meest bezichtigde theater in San José, versierd met standbeelden en beschilderingen.
  • Het Jade Museum: een museum met 5 verdiepingen waar de grootste jadecollectie ter wereld bestaande uit zo’n 7.000 stuks, is tentoongesteld.
  • De Plaza de la Cultura:een plein in het centrum van de stad waar u heerlijk kunt ontspannen en mensen kijken.

Bij het plannen van een vakantie is het soms lastig te bepalen waar u moet beginnen. Gelukkig hebben wij onze online reisgids die u wegwijs maakt, zodat u niets hoeft te missen van wat San José te bieden heeft.

Wat is het beste vervoermiddel in San José, Costa Rica?

De lokale bussen rijden non-stop in elke richting door de stad en zijn erg goedkoop. Taxi’s zijn ook overal te vinden. Kies wel een officiële taxi, er zijn namelijk ook veel onofficiële taxibedrijven. Omdat het vaak erg druk is in het centrum, is het soms gemakkelijker om te lopen.

Hoe is het weer in San José?

In San José is het altijd warm. Maart en april zijn de heetste maanden met temperaturen van rond de 25°C. Tijdens de rest van het jaar is het gemiddeld 20°C. In de berggebieden kan het wel behoorlijk koel worden. Houdt u niet van regen, plan uw reis naar San José dan niet in de maand september.

Het weer in San José

24 °Czondag24/10/2021
25 °Cmaandag25/10/2021
26 °Cdinsdag26/10/2021
27 °Cwoensdag27/10/2021
23 °Cdonderdag28/10/2021
21 °Cvrijdag29/10/2021
21 °Czaterdag30/10/2021
Aangeboden door: OpenWeatherMap.org

*Alle bedragen zijn in EUR. Belastingen en toeslagen zijn inbegrepen. Er zijn geen boekingskosten, maar u betaalt eventueel een betalingstoeslag. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van uw betaalmethode ziet u de totaalprijs.