Uitwaaien op de Star Ferry

Lang voordat de stoomboot was uitgevonden, staken mensen de haven tussen het eiland van Hongkong en Kowloon over per sampan. Een tijdrovend en intensief karwei. Maar toen was daar de Star Ferry en duurde de overtocht nog maar acht minuten. De Star Ferry vaart inmiddels met twaalf boten en de overtocht biedt een fantastisch uitzicht op de imposante skyline van Hongkong.

Kunst & Cultuur

Spectaculaire lasershow vanaf de boot

Hoewel er inmiddels vele tunnels en bruggen zijn die het eiland van Hongkong met het vasteland van Kowloon verbinden, biedt de Star Ferry nog altijd een goede – en goedkope – manier om de haven over te steken. Per dag nemen zo’n 70.000 mensen de boot, bijna 26 miljoen mensen per jaar. De ferry heeft twee reguliere routes en een speciale Harbour Tour die alle haltes aan doet.

Bekijk Reisgids

Gerelateerde artikelen

Voorgestelde bestemmingen

*De getoonde prijzen gelden voor één volwassene. Alle bedragen zijn in EUR. Belastingen en toeslagen zijn inbegrepen. Er zijn geen boekingskosten. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van uw betaalmethode ziet u de totaalprijs.